Groepsontbijt

Bij Brasserie TS in Genk bieden wij de mogelijkheid voor groepsontbijten vanaf 10 personen. Als u op zoek bent naar een gezellige en smakelijke start van de dag met uw vrienden, familie of collega's, dan is ons groepsontbijt de perfecte keuze.

Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, vragen wij u vriendelijk om het groepsontbijt op voorhand te reserveren. Op die manier kunnen wij voldoende voorbereidingen treffen en ervoor zorgen dat uw groep een heerlijk ontbijt geserveerd krijgt.

Ons groepsontbijt is een uitgebreide ervaring waarbij u kunt genieten van een scala aan verse en smakelijke gerechten. Denk aan versgebakken broodjes, croissants, diverse soorten beleg, kaas, vleeswaren, zoete lekkernijen, yoghurt, granola, vers fruit en nog veel meer. Daarnaast serveren wij natuurlijk ook koffie, thee, vruchtensappen en andere dranken om uw ontbijt compleet te maken.

Of u nu een bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst of een speciale gelegenheid viert, ons groepsontbijt biedt een gezellige en ontspannen sfeer om samen te genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap. Neem contact op voor meer informatie of om uw groepsontbijt te reserveren.

Copyright © all rights reserved.

BRASSERIE TS
Eikelaarsstraat 15, 3600 Genk

GSM 0486 11 40 09

TEL 089 35 60 95
[email protected]

BTW BE 0599.784.058