Catering

Bent u op zoek naar een volledig verzorgde cateringdienst inclusief personeel? Bij Brasserie TS in Genk staan we klaar om uw evenement tot in de puntjes te regelen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het leveren van heerlijk eten en professioneel personeel, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

Onze cateringdienst omvat niet alleen het bereiden van smakelijke gerechten, maar ook het leveren van ervaren personeel om uw gasten te bedienen. Ons team van vriendelijke en goed opgeleide medewerkers zorgt ervoor dat uw gasten worden voorzien van uitstekende service en een onvergetelijke culinaire ervaring.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een verjaardagsfeest of een andere speciale gelegenheid, wij passen ons aan uw wensen en behoeften aan. We werken samen met u om een menu samen te stellen dat perfect past bij uw evenement en gasten. Van smaakvolle hors-d'oeuvres en elegante buffetten tot sit-down diners en desserttafels, we bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire verwachtingen te voldoen.

Ons toegewijde personeel zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van de opstelling en presentatie van het eten tot het bedienen van uw gasten met professionaliteit en vriendelijkheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over de logistiek en organisatie, want wij regelen alles voor u.

Neem contact met ons op om uw cateringbehoeften te bespreken en wij stellen graag een op maat gemaakt cateringplan voor u op, inclusief het benodigde personeel. Laat ons uw evenement verheffen met heerlijk eten, uitstekende service en een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. 

Eindeloze mogelijkheden

Voor al je feesten, groot of klein, kunnen we een breed scala aan smakelijke gerechten leveren.

We kunnen elk feest verzorgen inclusief personeel. Hierbij enkele voorbeelden:

  • Evenementen
  • Verjaardagsfeesten
  • Communiefeesten
  • Lentefeesten
  • Bruiloften
  • Verlovingen
  • Sweet 16
  • En nog zoveel meer

Staat jouw feest er niet tussen? Neem contact met ons op zodat we dit samen kunnen bespreken.

Copyright © all rights reserved.

BRASSERIE TS
Eikelaarsstraat 15, 3600 Genk

GSM 0486 11 40 09

TEL 089 35 60 95
[email protected]

BTW BE 0599.784.058